Vlaardingen Chiropracticus Praat over Bobbelschijven

Vlaardingen Chiropracticus Praat over Bobbelschijven

Vlaardingen Chiropractor Talks about Bulging Discs

De concentrische ringen gemaakt van kraakbeen en andere materialen die zich tussen uw wervels bevinden, worden schijven genoemd. Deze schijven bieden een kussen tussen de wervels, waardoor ze niet tegen elkaar kunnen schuren terwijl je wervelkolom in beweging is. Vlaardingen chiropractici hebben zeer goede resultaten bij de behandeling van dit soort problemen en dit artikel zal helpen om enig licht op het probleem te werpen.

Wat is een bobbelschijf?

Als u de diagnose van een uitpuilende schijf krijgt, betekent dit dat een deel van uw tussenwervelschijven uitsteekt voorbij de buitenrand van de wervel. Wanneer dit gebeurt, neemt de kans toe dat de schijf op een zenuw of ander weefsel drukt. Zwellende schijven komen vaak voor, en hoewel ze vaak asymptomatisch blijven, hebben ze in sommige gevallen het potentieel om pijnlijke pijn te veroorzaken.

Een uitpuilende schijf kan worden veroorzaakt door sportblessures of ander trauma, zoals een ernstig val- of auto-ongeluk. Regelmatige veroudering kan ook een uitpuilende schijf veroorzaken, omdat het buitenste gedeelte van uw schijven in de loop van de tijd zwakker kan worden. Wanneer de druk vanuit het midden van een schijf naar de buitenste rand reikt, kan een uitpuilende schijf het gevolg zijn.

Wat zijn de symptomen?

Symptomen van een uitpuilende schijf beginnen wanneer de schijf de zenuwen in uw wervelkolom onder druk zet. Bijna 90% van de uitpuilende schijven komen voor in de lumbale regio van de rug. In bepaalde gevallen kan pijn van dat gebied naar je heupen, billen, benen en naar je voeten uitstralen. Als je toevallig een uitpuilende schijf in je nekwervelkolom hebt, kun je merken dat pijn vanuit je nek naar beneden straalt via je armen en vingers. In het ergste geval kan een uitpuilende schijf ernstige pijn veroorzaken die de mobiliteit bijna volledig beperkt.

Zwelling Disc Chiropractische behandeling

Chiropractie voor een uitpuilende schijf kan een zachte aanpassing van de ruggengraat omvatten op de plaats van het probleem en oefeningen. Elke patiënt wordt als een individu behandeld en behandelplannen worden aangepast voor maximale effectiviteit. Gewoonlijk zijn er verschillende sessies nodig om ervoor te zorgen dat de schijf met succes wordt teruggebracht naar waar hij moet zijn en dat de patiënt gestaag vorderingen maakt.

We hopen dat deze informatie u helpt om de beste keuze voor uw gezondheid te maken. Ons chiropractie team bij Chiropractie Holystaete is hier om u te helpen op elke mogelijke manier. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754