ONTMOET HET TEAM

Chiropractor Vlaardingen XB Steven Kloster
Chiropractor

Steven Kloster D.C.

Oorspronkelijk afkomstig uit Baton Rouge, Louisiana (VS) is Steven Kloster D.C., D.C. thans chiropractor in de praktijken in Vlaardingen, Schiedam and Maassluis.

Steven Kloster D.C. behandelt met passie en probeert zijn kennis zo in te zetten dat zijn patiënten de kliniek weer gezond verlaten.

Steven Kloster D.C. is een ervaren chiropractor. Voor alle uiteenlopende hoofd-, nek- en rugpijnen bent u bij hem in goede handen.

Zijn aanvullende certificaten, zoals Webster's techniek tijdens zwangerschappen, het Fasciaal Distorsie Model, Graston techniek voor weefselblessures en Werveldecompressie stellen Steven Kloster D.C. in staat om een breed arsenaal patiënten te behandelen.

In zijn vrije tijd reist Steven Kloster D.C. graag en doet hij aan Braziliaans Jiu-Jitsu en kickboksen uit.

Chiropractor Vlaardingen XB Jonathan Barnewolt Meet
Chiropractor

Jonathan Barnewolt D.C.

Jonathan Barnewolt D.C., oorspronkelijk afkomstig uit Peoria, Illinois (VS), hij werkt in Vlaardingen en Delft.

Jon is een zorgzame chiropractor en zorgt voor zijn patienten alsos ze familie of vrienden zijn. Hij behandelt met passie en is een deskundig chiropractie en heeft ervaring met het behandelen van een breed scala aan gezondheidsproblemen.

Jonathan Barnewolt D.C. is een ervaren chiropractor, met meer dan 12 jaar ervaring. Nadat hij jarenlang een groot multidisciplinair gezondheidscentrum in Florida had opgericht en geleid, opende hij vervolgens in 2021 het eerste chiropractische centrum van Albanië. Hij fungeert nu als de eerste vertegenwoordiger van Albanië bij de International Chiropractic Association, met de missie om het beroep van chiropractie te formaliseren en te ontwikkelen. in dit ontwikkelingsland.

Jon heeft aanvullende trainingen gevolgd op het gebied van houdingscorrectie, neurologie (om te helpen bij klachten zoals hoofdpijn en neuropathieën), activatormethoden en Atlas Orthogonal voor zachte behandeling aan de wervelkolom doormiddel van bepaalde instrumenten, en Graston Technique voor sportblessures en andere problemen met zacht weefsel.

In zijn vrije tijd is Jonathan Barnewolt D.C. graag creatief bezig. Hij houdt van schilderen, schrijven en natuurfotografie. Hij haalt inspiratie uit reizen en vindt het erg leuk om verschillende culturen te ervaren.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754