Ben je gewond op je werk?

 de beste chiropractische zorg voor arbeidsletsels

Veel mensen zijn verrast om te ontdekken dat het merendeel van de arbeidsletsel kan worden geholpen door een Vlaardingen Chiropractor . Werkverwondingen zijn niet van ernstige ongevallen, maar van overmatig gebruik en repetitieve stressblessures. Er zijn echter net zoveel manieren om jezelf te verwonden op het werk als er verschillende bezigheden zijn, en geen ervan is erg leuk. Het belangrijkste bij het omgaan met een werkgerelateerde blessure is dat je het niet verlaat voordat het een serieuzere ingreep vereist of tot een onbehandelbaar probleem leidt. Dit artikel bespreekt enkele van de risicofactoren die samenhangen met veelvoorkomende werkverwondingen en hoe chiropractische zorg u kan helpen van hen te genezen.


Herhaaldelijke stress en overmatig gebruik verwondingen

Zoals hierboven vermeld, zijn de meest voorkomende vormen van werkletsel het gevolg van herhaalde stress en overmatig gebruik. Kleine taken met een slechte houding kunnen in de loop van de tijd grote problemen veroorzaken. Draaien en draaien tijdens het verplaatsen van dozen of zelfs continu typen kan zowel acute als chronische pijn veroorzaken. Zelfs als je de juiste houding gebruikt, kan het simpele feit dat je dag in dag uit dezelfde beweging doet, in de loop van de tijd grote problemen veroorzaken. Hier zijn enkele van de veel voorkomende repetitieve stressblessures:

  • Bevroren schouder
  • Carpaal tunnel syndroom
  • Ischias
  • Terug Ache
  • Artritis
  • Uitgeschoven of Hernia-schijven

De lijst gaat verder. Zelfs als u nog maar net aan het begin van een overbelastingsblessure bent, of als u zich zorgen maakt dat u er misschien een gaat ontwikkelen vanwege de aard van uw werk, is het belangrijk om preventieve en vroege behandeling te starten om ervoor te zorgen dat het probleem zich niet tot iets ontwikkelt meer problematisch.


Letsel in Vlaardingen

Of u nu een ongeluk op het werk hebt gehad of gewond bent door herhaalde stress, het is heel gewoon dat de botstructuur en in het bijzonder de wervelkolom worden beïnvloed en de bron zijn van de pijn die u ervaart. Wanneer de wervels en andere gewrichten verkeerd worden uitgelijnd, zullen ze vaak druk uitoefenen op de zenuwen die er doorheen gaan en pijn veroorzaken die straalt uit de oorzaak van de verwonding naar andere delen van het lichaam. Bovendien, wanneer de botten niet goed zijn uitgelijnd, kan de stroom van communicatie, bloed en zuurstof worden belemmerd, wat leidt tot een afname van uw gevoel van welzijn op de korte termijn, en schade aan de gerelateerde systemen in de langdurige termijn.


Chiropractische zorg voor werkverwondingen

Mensen met arbeidsletsel worden vaak verwezen naar chiropractors vanwege het hoge succespercentage bij de behandeling van dit soort verwondingen. Chiropractische zorg biedt een zachte, niet-invasieve eerste stap bij het zoeken naar behandeling. Een chiropractor voert een grondige evaluatie uit om uw toestand te beoordelen en de exacte bron te vinden. Zodra de oorzaak van de pijn is vastgesteld, zal de chiropractor met u samenwerken om een ​​geïndividualiseerd behandelplan te ontwikkelen.

Hoe eerder u de juiste zorg krijgt na een werkverwonding, hoe gemakkelijker het is om verdere pijn en complicaties te voorkomen. Bel ons team op Chiropractie Holystaete vandaag om aan de slag te gaan om te herstellen.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754