Vlaardingen Chiropractic Office Helpt Whiplash

Vlaardingen Chiropractic Office Helpt Whiplash

Vlaardingen Chiropractic Office Helps Whiplash

Een van de meest voorkomende verwondingen die mensen oplopen na een auto-ongeluk in Vlaardingen is een whiplash. Wanneer een chiropractor een afspraak boekt om een ​​patiënt te bezoeken na een auto-ongeluk, is het vaak om de pijn te behandelen die het gevolg is van een whiplash-blessure. Ontdek hoe onze Vlaardingen chiropractic office kan helpen.

Wat is Whiplash?

Whiplash is een term die door het medische beroep wordt gebruikt om een ​​nekletsel te beschrijven dat optreedt als gevolg van een auto-ongeluk. Van achteren geraakt worden of "achteraan" is een van de meest voorkomende auto-ongevallen en degene die het meest waarschijnlijk whiplash produceert. Als je van achteren geraakt wordt, zwiept het hoofd achterwaarts en dan naar voren, waardoor de blessure ontstaat.

Hoe is het gediagnosticeerd?

Wanneer een chiropractisch kantoor in Vlaardingen een whiplash-letsel diagnosticeert, wordt uw gehele ruggengraat beoordeeld om te zorgen dat de enige verwonding in de nek is. Ze zullen zoeken naar gebieden met een slecht bewegingsbereik, spierspasmen, algemene zwakte en pijn. In de acute fase zult u waarschijnlijk niet in staat zijn om uw hoofd comfortabel te laten draaien en uw hoofd kan pijn doen. Uw chiropractor voelt ook rond uw nek en rug op zoek naar zachte plekken en strakheid.

Chiropractische behandeling voor Whiplash

Wanneer de whiplash nog steeds in de acute fase is, kan een chiropractor milde stretching, echografie en andere technieken gebruiken om de ontsteking te verminderen. U kunt ook worden geadviseerd om ijs aan te brengen om de zwelling te verminderen. Nadat de eerste zwelling is gezakt en de pijn minder wordt, zal de behandeling veranderen in spinale manipulatie om de normale doorbloeding en beweging naar uw nek te herstellen.
Niemand houdt van de gedachte om in een auto-ongeluk terecht te komen, maar je hebt weinig controle over het raken van achteren wanneer je aan het rijden bent. Als je denkt dat je een whiplash hebt, is de sleutel om zo snel mogelijk de aandacht te trekken. Als u niet in een medisch noodgeval bent, boek dan een afspraak met ons team bij Chiropractie Holystaete, zodat we de situatie kunnen beoordelen en aan de slag kunnen gaan met de juiste chiropractische behandeling.

Bij Chiropractie Holystaete helpt ons team u om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754