Chiropractische zorg voor kinderen in Vlaardingen

 chiropractor ziet kinderen voor wellness chiropractische zorg

Het zenuwstelsel van een kind is de controller en regulator van alle andere systemen in hun groeiende lichaam. Van bloedstroom tot hersenfunctie en botgroei, het zenuwstelsel speelt een centrale rol bij het gezond en gezond houden van dingen. Stress en verkeerde uitlijning van de wervelkolom kan ernstige gevolgen hebben voor de algehele gezondheid, het gedrag en de ontwikkeling van uw kind. Chiropractie Holystaete is een chiropractische kliniek die zachte en niet-invasieve therapie biedt en die werkt om onderliggende problemen te corrigeren voordat ze tijdens de ontwikkeling hard worden ingesloten, ondersteuning biedt voor pijn vrije en succesvolle jeugd.


Pediatrische chiropractie in Vlaardingen

Het is misschien moeilijk om je voor te stellen dat een kind chiropractische zorg nodig heeft. Ze klagen zelden over chronische pijn zoals volwassenen en hun lichaam lijkt van rubber te zijn gemaakt op de manier waarop ze terugveren van een blessure. De waarheid is dat het kinderlichaam veel stress heeft terwijl ze zich in een staat van ontwikkeling bevinden en het gezond houden ervan onderhoud vereist.

Stress en trauma aan het lichaam en de wervelkolom beginnen meestal met het geboorteproces. Stekels van het kind kunnen gemakkelijk uit balans raken van de intense druk die gepaard gaat met zowel natuurlijke als keizersneden. Helaas hebben ze, behalve huilen, geen manier om hun pijn en de bron voor ons over te brengen. Gedurende de kindertijd kunnen ze op ongemakkelijke posities slapen en af ​​en toe een duik nemen. Als kinderen groeien ze uit tot peuters die knijpen, draaien en vallen, terwijl ze leren kruipen en lopen. Gelukkig zijn ze erg veerkrachtig en kunnen ze veel impact hebben, maar het is niet ongebruikelijk dat deze verwondingen zich ontwikkelen tot bewegingspatronen die de botten van een kind in de loop van de tijd uit de pas lopen.

Als kinderen kunnen ze een slechte houding gaan ontwikkelen. Zitten achter een computer of tv kan ernstige repercussies hebben op de wervelkolom. Het spelen van contactsporten, het dragen van zware rugzakken (hoogstwaarschijnlijk de verkeerde manier) en zelfs het zitten in een bureau kan allemaal problemen veroorzaken. Als tieners beginnen ze omgaan met de stress van meer dagelijkse verantwoordelijkheden, zoals onderdeel worden van de beroepsbevolking, en hun lichaam gebruiken om fysieke arbeid te verrichten, zoals het schilderen van huizen en het serveren van tafels.

Zoals je ziet, zijn er tijdens de ontwikkeling tal van mogelijkheden voor het lichaam van een kind, en met name voor zijn of haar ruggengraat, om uit balans te raken wat andere aspecten van de functie en ontwikkeling van hun gezonde zenuwstelsel zal beïnvloeden.


Hoe weet ik of mijn kind Chiropractische zorg nodig heeft?

De ruggengraat van een kind kan behoorlijk uitgelijnd raken zonder dat hij zich bewust is van pijn of ongemak. Kinderen hebben zich niet altijd voldoende bewust van hun lichaam ontwikkeld om een ​​subtiel chronisch probleem te identificeren. Zelfs wanneer een kind pijn ervaart, kunnen ze het misschien niet aan u communiceren en het kan overkomen als grumpiness, acting out, of onophoudelijk huilen. Problemen met de wervelkolom kunnen ook de bron zijn van veel andere problemen uit de kindertijd.


Wat is Chiropractie voor kinderen?

Een chiropractische behandeling voor een kind begint met een uitgebreid onderzoek om het exacte probleem en de beste route voor behandeling te bepalen. Zelfs als uw kind te jong is om te communiceren, of te verlegen, heeft een chiropractor de vaardigheden om met hen samen te werken om uit te zoeken wat er precies aan de hand is voordat er met de behandeling wordt begonnen, als vaststaat dat behandeling nodig is. Zachte en niet-invasieve aanpassingen worden vervolgens aangebracht op de wervelkolom. Kinderen zullen vaak ontspannen en zelfs in slaap vallen na de behandeling, een goed teken dat het effectief is geweest. Als u zich zorgen maakt over de spinale gezondheid van uw kind, bel dan met ons team bij Chiropractie Holystaete vandaag om een ​​consultatie te houden.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754