Carpaal tunnel in Vlaardingen?

 Chiropractische zorg helpt patiënten met een carpaal tunnel syndroom

Carpaal tunnel syndroom is een pijnlijke aandoening die optreedt wanneer de mediane zenuw in uw pols wordt gecomprimeerd door zwelling, vaak als gevolg van een onderliggende medische aandoening. Het is een van de meest voorkomende aandoeningen die de zenuwen aantasten. Traditioneel waren er weinig opties om dit probleem aan te pakken en die beschikbaar waren, zoals chirurgie en medicatie, waren invasief en duur. Gelukkig hebben chiropractors in Vlaardingen met succes het Carpal Tunnel Syndrome behandeld met een meer conservatieve en zachte benadering. Als u zich afvraagt ​​of uw polspijn wordt veroorzaakt door het carpaal tunnel syndroom en meer informatie wilt over de alternatieve behandelingen die verkrijgbaar zijn bij de chiropractors in Vlaardingen, lees dan verder.


Handwortel Tunnel Behandeling in Vlaardingen

Carpaal Tunnel Syndroom gaat meestal gepaard met gevoelens van verbranding, pijn, tintelingen of zwelling in de palm van de handen en strekt zich uit tot de eerste drie vingers en de duim. Af en toe melden mensen ook een zwelling in de hand, zelfs als er geen zwelling aanwezig is. Patiënten ervaren vaak zwakte in de aangedane hand en hebben moeite met het oppakken van kleine voorwerpen. Deze aandoening kan van grote invloed zijn op de levensstijl van een persoon en in sommige gevallen kan de schade aan de medianuszenuw, als deze niet wordt behandeld, permanent verlies van beweging in de hand veroorzaken.


Wat is de oorzaak van carpaal tunnel syndroom?

De pijn die wordt ervaren met het Carpaal Tunnel syndroom is een gevolg van de zwelling en verkeerde uitlijning van weefsels en botten die vervolgens op de zenuw drukken. Vaak is er een onderliggend probleem. Sommige patiënten hebben een duidelijk letsel, een stress of een breuk in de pols, waardoor de symptomen zich ontwikkelen.

De meest voorkomende oorzaak houdt verband met beroepen waarbij langdurig gebruik wordt gemaakt van trillende instrumenten en het herhaaldelijk gebruik van de handen en pols. Op andere momenten lijkt dit probleem zich vanuit het niets te ontwikkelen. Metabolische stoornissen waarbij de hypofyse en de schildklier betrokken zijn, kunnen een bijdragende factor zijn voor de onverklaarbare ontwikkeling van het carpaal tunnel syndroom, evenals zwangerschap en obesitas. Meer algemeen is het carpale tunnel syndroom, dat zich zonder duidelijke oorzaak in één of beide polsen ontwikkelt, het gevolg van een zenuwirritatie die door de wervelkolom wordt veroorzaakt.


Hoe wordt carpaal tunnel behandeld?

Van oudsher is behandeling met carpaal tunnel beperkt tot decompressieoperaties, fysiotherapie en receptgeneesmiddelen. Omdat deze opties vaak niet het onderliggende probleem aanpakken, kunnen ze slechts kortetermijnhulp bieden en kunnen ze soms volledig ineffectief blijken te zijn. Wanneer ze onbehandeld worden achtergelaten, of wanneer ze zonder succes worden behandeld, worden mensen gedwongen hun levensstijl aan te passen aan deze slopende kwestie. Dit kan inhouden dat iemand zijn baan opgeeft en hulp nodig heeft bij het dagelijkse leven van alledag.

Gelukkig vinden veel mensen in Vlaardingen op lange termijn verlichting van het carpaaltunnelsyndroom door middel van chiropractische behandeling. Chiropractische geneeskunde is een niet-invasief alternatief dat de onderliggende oorzaak van het Carpaal Tunnel syndroom opzoekt en behandelt. Een chiropractor voert een evaluatie uit van uw toestand en formuleert een geïndividualiseerd behandelplan dat zal werken om zenuwinterferentie in de wervelkolom te corrigeren en u weer optimaal te maken. Als u tekenen van carpaaltunnelsyndroom opmerkt, aarzel dan niet om ons team op Chiropractie Holystaete vandaag te bellen voor een consult.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754