Chiropractie Getuigenissen

 • Ech super plek 🤩🤩🤩 zij help mijn top 🤩

  Anna Kulig Avatar Anna Kulig
  14/04/2024

  Overal geweest, niemand wist wat er nog gedaan kon worden. Gelukkig vanaf dag één veel verlichting en mijn heupen weer in balans. Eerst bij Michael, daarna bij Steven.

  Rebecca van der Zouwen Avatar Rebecca van der Zouwen
  14/08/2023

  In het begin een beetje getwijfeld of ik wel juist deed om met mijn klachten bij de Chiro langs te gaan. Meerdere therapieen gehad en geen verlichting. Na mijn eerste behandeling bij de Chiro nog steeds twijfel. Ja het was ff een dag fijn. Maar de effecten verdwenen snel. Na de 2de afspraak bleven de klachten langer weg. Bij de 3de afspraak ook nog oefeningen meegekregen. Ben al lang niet meer zo soepel geweest in mijn rug!

  Mert Avatar Mert
  14/05/2020

  I am recently undergoing treatment from Jon and I couldn't be happier with the results. From the initial consultation to the follow-up sessions , the entire experience is exceptional. Jon is incredibly knowledgeable, attentive, and compassionate, making me feel comfortable and confident throughout the process. Not only is the treatment effectively addressing my concerns, but the recovery is smooth and pain-free. I highly recommend for anyone considering chiropractic treatment at Holystaete. It truly exceeds my expectations, and I'm thrilled with the outcome. Thanks Jon. P.s. The massage chair is great too 🙂

  Pamela van Waveren Avatar Pamela van Waveren
  14/03/2024
 • Na jarenlang met veel pijn in de rug rond te lopen ben ik bij Dhr Koster terecht gekomen, ook na een jarenlange zoektocht wat veel geld heeft gekost!, ben ik na 3 behandelinge volledig pijnvrij😊 ik kan weer lopen bukken autorijden.ook had ik Carpale_tunnelcyndroom al 20 jaar! Ook dat is volledig weg. Geen pijn meer, ik snap niet hoe het kan maar het kan.

  Jet De Raadt Avatar Jet De Raadt
  14/05/2020

  Ik ben al jaren aan t tobben met mijn rug..meerdere operaties gehad..toen kwam ik een advertentie tegen in de krant..nog nooit van gehoord..mijn interesse was groot..gelijk afspraak gemaakt en kon al heel snel terecht..duidelijke informatie gekregen over deze behandeling.Na de eerste x veel pijn waardoor ik ging twijfelen..maar toch door gezet want dit hadden ze mij ook duidelijk verteld..nu 4x geweest en wat een verschil..veel minder pijn..ik kan nu langer staan/lopen..voel me 20 jaar jonger. Ja ik raad het 1000% aan!!! Zeer vriendelijke mensen. Ik heb spijt dat ik dit nooit eerder gedaan heb.

  Regina Van Hees Avatar Regina Van Hees
  14/05/2021

  Ik loop al minimaal 5 jaar bij de fysio. Vanwege rug, schouder en bekkenklachten. Dit als gevolg van zwaar lichamelijk werk. Elke keer met weing resultaat. 3 jaar geleden bij Steven terecht gekomen. Na 3 behandelingen merkte ik al een behoorlijk verschil. Ik kon 2 weken pijn vrij door het leven. Inmiddels ben ik 1,5 jaar op een punt dat ik 1 keer per half jaar bel voor een check-up.

  Shirley Verwiel Avatar Shirley Verwiel
  14/09/2023

  Ik onderga al tientallen jaren behandelingen bij een chiropractor, deels vanwege een zwakke rug maar ook het werk wat ik gedaan heb: zwaar en verkeerd sjouwen. Vorig jaar ben ik patiënt bij Steven geworden en heb daar tot op heden geen spijt van. Prettige en goede behandeling en minder napijnen dan bij de vorige behandelaar. En een rondje in de massagestoel achteraf is helemaal fantastisch! Begin januari dit jaar ben ik dankzij een nare val met een heftige hernia komen te zitten en kon geen meer kant op. Dankzij Steven kon ik binnen 2 weken voorzichtig weer beginnen met lopen.

  Danny Simons Avatar Danny Simons
  14/05/2023
 • Super, heeft geholpen met mijn nek en schouders. Weer een nieuw leven, heerlijk. Dankjewel Stefan

  PowerTV PowerTV Avatar PowerTV PowerTV
  14/05/2020

  Perfect!

  Mandy Montree Avatar Mandy Montree
  14/03/2024

  Hele goede praktijk, Chiroprakter is vriendelijk, luistert goed naar je verhaal en wat voor problemen je hebt. De meiden achter de balie zijn ook altijd vriendelijk! Ik was vrij snel klachtvrij. En na de behandeling mag je zelfs nog even ontspannen in de massagestoel!! . Mensen hebben soms een verkeerd beeld van een chiroprakter en denken dan aan het zogenaamd kraken maar realiseren zich niet dat hij een speciale tafel hiervoor heeft. Ik kan alleen maar zeggen heb je klachten en kom je er met andere behandelingen niet vanaf probeer zeker de chiroprakter en dan natuurlijk chiropraktie holystate

  Miranda van Es Avatar Miranda van Es
  14/03/2024

  Al heel lang heb ik klachten van mijn bekken. Bij verschillende fysiotherapeuten geweest. Die konden me soms wel een beetje helpen, maar verdwijnen deed het nooit. Daarna na een bekken specialist geweest, dit hielp totaal niet! Volgens de bekken specialist stond mijn bekken helemaal niet scheef en was het een probleem met mijn spieren. De pijn werd erger en het belemmerde mij in alles. Twee weken geleden door verwezen door mijn huisarts en na wat Googlen kwam ik bij Holystaete Chiropractie terecht. Wat een fijne en deskundige praktijk. Ik werd goed te woord gestaan en nog beter geholpen. Ik kon ook echt heel snel terrecht! Meteen werd er geconstateerd dat mijn bekken scheef stond. Nu al verschillende behandelingen gehad van Steven en wat een verschil! Ik voel echt een duidelijke verandering! Vooral door het onbekende stond ik wel sceptisch tegenover Chiropractie maar ben echt overtuigd en heel blij dat het bestaat! Ik zou een ieder aanraden om naar de Chiropractor en zeker ook naar Steven te gaan! Hij is vriendelijk, deskundig en legt goed uit wat hij gaat doen! Super bedankt!😊

  martijn xander Avatar martijn xander
  14/05/2021
 • Ik ga nu al 2 jaar naar deze praktijk. Steven is een hele goede chiropractor en ook nog eens heel fijn in de omgang. Maakt een gezellig praatje terwijl hij goede zorg draagt voor de behandeling. Daarnaast zijn de assistentes ook zeer vriendelijk. Ik voel me altijd veel beter nadat ik ben geweest en zal regelmatig blijven komen voor mijn eigen gezondheid en een fijne praktijk.

  Julian Leeman Avatar Julian Leeman
  14/11/2023

  Na jaren rugklachten onderkant . Kwam ik bij steven uit .na een rugscan kwamen we er uit . Waar de klachten vandaan kwamen . Mijn heupen stonden scheef tja dan helpt al die fysio behandelingen niet tegen . Dus onder behandeling bij holystaete en na 4x klachten vrij . Raad iedereen steven aan . Top

  Patricia Van Der Vis Avatar Patricia Van Der Vis
  14/05/2022

  Ik heb al jarenlang regelmatig rugklachten. Ik heb een afspraak gemaakt met Steven Kloster en hij zag gelijk dat ik scheef stond. Ik heb pas 3 behandelingen gehad, maar ik sta nu al een stuk rechter, waardoor ik nagenoeg geen rugklachten meer heb. Hij legt goed uit wat en waarom hij iets doet. Ik ben al bij veel behandelaars geweest, maar Steven is echt een topper!

  Patrick Zimmerman Avatar Patrick Zimmerman
  14/05/2020

  Ik ben heel erg tevreden over de behandeling van Steven, ik loop al jaren niet in balans en Steven zag direct dat mijn heup scheef stond na de behandeling van hem stond in Balans en liep nagenoeg recht. Ik wist niet wat me overkwam....ben zo blij. Loop nu veel beter en ben niet meer zo gauw vermoeid. Het lijkt wel WONDER ik raad hem iedereen aan hij heeft me GEWELDIG geholpen. En wens iedereen z'n fijne behandeling toe. Thanks Steven 😘👍

  margret van derknaap Avatar margret van derknaap
  14/05/2020
 • Super resultaat, kan het iedereen aanbevelen! Gr. Mark Notenboom

  Scl Rotterdam Avatar Scl Rotterdam
  14/05/2021

  Alweer heel wat jaren geleden hier terecht gekomen voor behandeling van een whiplash. Goed van mijn klachten afgeholpen en ik blijf nu 1x per kwartaal terug voor een check up en bij klachten ga ik eerder. En de kers op de taart vind ik de massagestoel achteraf, heerlijk.

  Kim Leng Liu Avatar Kim Leng Liu
  14/03/2024

  Dankzij deze geweldige professionele ervaring zijn mijn klachten verholpen. Steven, altijd zeer vriendelijk en geïnteresseerd in de persoon, heeft uitstekende vaardigheden in chiropractie. Absolute aanrader bij nek- en rugklachten die bij mij volledig verholpen zijn! De receptie ontvangt je zeer vriendelijk en gastvrij! Ik kan Holystaete Chiropractie iedereen met fysieke klachten aanraden.

  Marc Hokke Avatar Marc Hokke
  14/03/2024

  Kom hier (helaas) regelmatig maar elke keer is nagenoeg direct het probleem verholpen. Luister goed naar je en doet de juiste dingen.

  Marco Godthelp Avatar Marco Godthelp
  14/05/2023

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754