Chiropractie voor zwangerschap in Vlaardingen?

 veel vrouwen gebruiken chiropractische zorg tijdens hun zwangerschap

De fysieke stress tijdens de zwangerschap kan tot veel ongemak leiden. Het komt vaak voor dat vrouwen in Vlaardingen regelmatig een chiropraktijk kantoor bezoeken voor lage rugpijn, en andere aanverwante zaken, zoals ischias, krampen in de benen en obstipatie. Dit kan leiden tot problemen bij het uitvoeren van dagelijkse taken en arbeidsmoeilijkheden.

Chiropractische behandeling voor zwangerschap kan een uitstekende bron van verlichting zijn voor rugpijn. Veel vrouwen geven ook aan dat het geboorteproces gemakkelijker was na chiropractische behandelingen te hebben ondergaan. In het volgende artikel wordt dieper ingegaan op het ongemak veroorzaakt door zwangerschap en wordt precies uitgelegd hoe chiropractische behandeling kan helpen.


Prenatale chiropractie in Vlaardingen

Tijdens de zwangerschap ondergaat het lichaam van een vrouw verschillende veranderingen om tegemoet te komen aan de groeiende baby. Naarmate de baby groeit, verschuift het zwaartepunt van de moeder naar de voorkant van haar bekken, wat resulteert in extra stress en ongemak in de onderrug en de verschillende gewrichten van het bekken. Op het hoogtepunt van de zwangerschap, als gevolg van de bijbehorende gewichtstoename, kan de curve in de onderrug (lordotische curve) zodanig toenemen dat deze een ernstige impact heeft op de wervelgewrichten, het heiligbeen en de heupgewrichten.

De zenuwen die naar alle andere delen van het lichaam reizen, hebben hun oorsprong in de wervelkolom. Wanneer de wervelkolom wordt samengedrukt, kunnen deze zenuwen geïrriteerd raken waardoor de pijn naar andere delen van het lichaam uitstraalt. Ischias is een aandoening die gewoonlijk wordt gestimuleerd door zwangerschap, waarbij pijn optreedt die vanaf de onderrug helemaal door de benen straalt.

Als er een eerder probleem is met de uitlijning van de wervelkolom en er is een geschiedenis van lage rugklachten, verergert zwangerschap de aandoening vaak. Zwangerschap kan ertoe leiden dat de ruggengraat niet goed uitgelijnd is en niet eenvoudigweg weer op zijn plaats gaat zodra de zwangerschap is voltooid. Dit kan de taken maken die nodig zijn als het kind eenmaal is geboren, zoals het dragen van een baby op je voor- of achterkant, borstvoeding geven en vooroverbuigen om dingen op te tillen en op te pikken, pijnlijk moeilijk.


Prenatale Chiropractische zorg

Beoefenaars van chiropractie kunnen tijdens uw zwangerschap en in de periode na de bevalling zorgen voor veilige en effectieve persoonlijke zorg. Een grondig onderzoek zal de beste behandeling bepalen om uw ongemak aan te pakken en het lichaam voorbereiden op de hoogte van zwangerschap en bevalling. Er zijn gespecialiseerde aanpassingsmethoden om zwangerschap te accommoderen. Deze behandelingen kunnen de noodzaak van pijnstillers tijdens de bevalling verminderen en de arbeidstijd helpen verminderen. Follow-upbehandelingen kunnen helpen om het lichaam na de zwangerschap opnieuw uit te lijnen en de overgang naar een gezond lichaam na de zwangerschap te versnellen.

Als je nieuwsgierig bent naar hoe chiropractie je kan helpen met je zwangerschap, bel dan vandaag ons team bij Chiropractie Holystaete. We zijn hier om te helpen.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754