Worstelen met Duizeligheid in Vlaardingen?

chiropractic care helps patients with vertigo

Duizeligheid kan letterlijk je leven op zijn kop zetten. Veel mensen met duizeligheid zoeken een Vlaardingen chiropractor en vinden veel verbetering in hun conditie. Het is een aandoening die wordt gekenmerkt door duizeligheid, en leven ermee maakt zelfs de eenvoudigste functies van het dagelijkse leven tot een strijd. Veel mensen vinden het moeilijk om informatie te krijgen over wat hun duizeligheid veroorzaakt en daarom wat de beste beschikbare behandelingen zijn. Dit artikel helpt je hopelijk om de veelvoorkomende oorzaken van duizeligheid te begrijpen en uit te leggen hoe chiropractische behandelingen je kunnen helpen om verlichting te vinden.


Duizeligheid behandeling in Vlaardingen

Voordat we het over de oorzaken van duizeligheid hebben, laten we enkele van de meest voorkomende symptomen bespreken om u te helpen bepalen of dit is waar u mee te maken hebt. Twee verschillende soorten duizeligheid worden vaak verondersteld Duizeligheid te zijn. Soms zeggen mensen dat ze zich duizelig voelen als ze echt bedoelen dat ze het gevoel hebben dat ze flauwvallen of flauwvallen.

Anderen zeggen dat ze zich duizelig voelen wanneer ze objecten om zich heen zien draaien en bewegen. Duizeligheid is een medische term die wordt gebruikt om de tweede situatie te beschrijven. Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen de twee sensaties omdat elk een verschillende reeks oorzaken en geschikte behandelingen heeft.

Duizeligheid kan variëren van een kleine overlast tot een indicatie van een ernstige onderliggende aandoening. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, duizeligheid is niet het enige symptoom in verband met deze aandoening. Enkele symptomen van duizeligheid die gepaard gaan met duizeligheid zijn:

 • Wazig zicht of moeite met scherpstellen
 • Problemen met horen, vooral in één oor
 • Rinkelende oren
 • Problemen met het in stand houden van het evenwicht
 • Je moe voelen of moe zijn
 • Dubbel zicht

Oorzaken van duizeligheid

Zoals we al vermeldden, zijn er verschillende oorzaken voor duizeligheid. Soms kan het worden veroorzaakt door een ernstige onderliggende kwestie, daarom is het van vitaal belang om door een arts te worden onderzocht als u symptomen ervaart. Het volgende is een lijst met enkele van de meest voorkomende oorzaken van duizeligheid:

 • Ernstige hoofdpijn zoals migraine of spanningshoofdpijn
 • Chronische oorpijn of beschadiging van het binnenoor
 • Een gebrek aan bloedtoevoer naar de hersenen
 • Auto-ongelukken die resulteren in schade aan de gewrichten en ligamenten door de wervelkolom
 • Verkeerde uitlijningen of subluxaties van de wervels in de nek

Zoals je kunt zien, begint duizeligheid meestal met problemen met het hoofd, het binnenoor en de wervelkolom. Deze gebieden spelen een belangrijke rol bij de manier waarop het lichaam zich oriënteert en in balans blijft. Duizeligheid is meestal het gevolg van een verstoring van de signalen die door de wervelkolom naar de hersenen worden gestuurd. Wanneer signalen die ons normaal gesproken in balans zouden houden, vervormd raken en gekraakte symptomen van duizeligheid kunnen optreden.


Chiropractie zorgt voor Duizeligheid

Chiropractische behandeling is een zachte en veilige benadering om veel van de oorzaken van Duizeligheid te overwinnen. Een chiropractische behandeling begint met een grondige evaluatie die de exacte oorzaak van uw duizeligheid en de meest geschikte behandelmethoden zal bepalen. Veel mensen vinden dat de aanpassingen die ze ontvangen van hun chiropractor alles zijn wat nodig is om de functie van het zenuwstelsel te stabiliseren en hun duizeligheid volledig te genezen. Bel vandaag nog om vandaag met een chiropractor in Vlaardingen te overleggen over hoe u verlichting kunt krijgen van uw duizeligheid.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754