Schouderpijn in Vlaardingen?

 krijg schouderpijn opluchting bij ons kantoor in Chiropractic

We denken niet veel na over onze schouders totdat ze ons pijn beginnen te geven. De meeste mensen gaan meteen op zoek naar de beste chiropractische zorg in Vlaardingen omdat ze altijd hun schouders gebruiken om hun armen op te tillen en uit te breiden, om vele andere bewegingen en taken te dragen, te zwaaien en uit te voeren. De schouder is het meest mobiele gewricht in het lichaam en is daardoor onderhevig aan een breed scala aan verwondingen en aandoeningen.

Schouderproblemen die niet worden gecontroleerd, kunnen leiden tot levenslange, slopende problemen. Om het schoudergewricht goed te behandelen en op lange termijn verlichting te krijgen, is het belangrijk om de oorzaak van schouderpijn te identificeren. In dit artikel worden enkele veel voorkomende oorzaken van schouderpijn uitgelegd en wordt uitgelegd hoe chiropractische zorg de schouder kan terugbrengen naar functionele gezondheid.


Schouderpijnbehandeling in Vlaardingen

De oorzaken van schouderpijn zijn schijnbaar eindeloos, maar laten we enkele van de meest voorkomende oorzaken van pijn in de schouder bespreken. Schouderpijn kan het gevolg zijn van aandoeningen, zoals:

 • Nek en bovenrug strakheid
 • Spinale uitlijning
 • Artritis
 • Abnormale bewegingspatronen
 • Sportletsel en auto-ongevallen

Hoewel enkele items op deze lijst een plaatselijke zwelling in het schoudergewricht kunnen aangeven, wijzen meer van hen op de wervelkolom als de vermoedelijke bron van pijn. De zenuwen die de schouder beheersen, komen voort uit de wervelkolom. Als de wervels rond de nek en bovenrug worden samengedrukt of beschadigd, zullen de zenuwen die naar de schouder gaan geïrriteerd zijn en pijn veroorzaken. Zelfs een kleine scheefstand van de wervelkolom kan de communicatie tussen de zenuwen en de schouder onderbreken en een cascade van problemen kan beginnen. Dus wat verschijnt als schouderpijn, kan in feite worden aangeduid als pijn van de wervelkolom.


Symptomen van schouderletsel

Vanwege het grote aantal oorzakelijke factoren kunnen schouderpijn en abnormale bewegingen in het gewricht geleidelijk ontstaan ​​of plotseling optreden. Symptomen van een schouderblessure zijn soms heel subtiel, maar zelfs deze kunnen zich tot grote problemen ontwikkelen. Aangezien het schoudergewricht wordt gebruikt in de overgrote meerderheid van de activiteiten die we dagelijks uitvoeren, moeten alle symptomen van de schouder zorgvuldig worden gecontroleerd en snel worden behandeld om progressie van het probleem te voorkomen. Symptomen die wijzen op de noodzaak van een onmiddellijke evaluatie van het schoudercomplex zijn:

 • Schouderpijn die langer duurt dan een week
 • Schouderpijn die weggaat en dan vaak terugkeert
 • Moeilijk om uw arm boven uw hoofd op te heffen
 • Problemen of pijn bij het dragen van voorwerpen
 • Pijn in het schoudergewricht die 's avonds duidelijker wordt
 • Alle zichtbare tekenen van schade aan het gewricht zoals blauwe plekken of zwelling
 • Ongebruikelijke klik- of kliksensaties in het gewricht tijdens beweging

Chiropractie zorgt voor schouderpijn

Chiropractische zorg is een zacht en niet-invasief alternatief voor medicijnen en operaties die snelle en effectieve resultaten opleveren. Vlaardingen chiropractici zijn getraind om te gaan met problemen in de wervelkolom en het schoudercomplex die leiden tot schouderpijn. Om de oorzaak van uw schouderpijn te bepalen, begint een chiropractische behandeling met een grondig evaluatieproces, met behulp van informatie uit uw medische geschiedenis en geavanceerde beeldvormingstechnieken. Zodra een juiste diagnose is bereikt, wordt deze vervolgens gebruikt om een ​​geïndividualiseerd behandelplan te ontwikkelen dat een snel herstel zal helpen verzekeren.

Bel ons team vandaag bij Chiropractie Holystaete voor hulp.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754