Worstelend met hoofdpijn

probeer chiropractische zorg voor hoofdpijn en migraine opluchting

Hoofdpijn is niet leuk, en migraine is afschuwelijk. Als u met een van deze problemen leeft, kunt u zich chagrijnig voelen en in het ergste geval kunt u niet meer functioneren. Medicatie kan op korte termijn helpen, maar wanneer het probleem aanhoudt of zich opnieuw voordoet, zijn pillen over het algemeen niet genoeg. De bron van je hoofdpijn en migraine is meestal structureel, en daarom kan een juiste behandeling je helpen dit slopende probleem te overwinnen.


Hoofdpijn en migraine

Of het nu gaat om een ​​aanhoudende pijn in uw hoofd of de ergste symptomen die gepaard gaan met migraine, waaronder licht- en geluidsintolerantie, misselijkheid, braken, hallucinaties, depressie en irritatie, de oorzaak kan een structureel probleem zijn. Wanneer de wervelkolom uit positie beweegt vanwege ontwikkelingsproblemen, trauma's, herhaalde stress en andere incidenten, kan dit de omliggende zenuwen onder druk zetten. Wanneer de zenuwen zijn samengeperst of geïrriteerd, sturen ze een bericht naar de spieren van de rug, nek en kaak om aan te spannen.

Deze benauwdheid kan direct leiden tot acute hoofdpijn of migraine. Na verloop van tijd kan de strakheid ook uw botten uit de pas trekken, wat leidt tot meer aanhoudende hoofdpijn en migraine. Een hoofdpijn of migraine kan een teken zijn dat er diepere problemen in uw wervelkolom ontstaan, en omdat elk ander systeem in uw lichaam wordt beïnvloed door uw wervelkolomgezondheid, is het erg belangrijk om met deze problemen om te gaan wanneer de tekenen beginnen te ontstaan.


Chiropractische behandeling voor hoofdpijn en migraine

Chiropractische zorg heeft een lange geschiedenis van het succesvol behandelen van hoofdpijn en migraine. Chiropractors in Vlaardingen hebben een uitgebreide kennis van subtiele problemen in de wervelkolom die, vanwege de verbinding met het zenuwstelsel, vaak de bron van pijn is. Een chiropractische behandeling begint met een grondige evaluatie die andere mogelijke oorzaken van hoofdpijn uitsluit en onderzoekt uw ruggengraat op problemen met verkeerde uitlijning.

De beoordeling zal het exacte type behandeling bepalen dat nodig is voor het specifieke probleem dat de oorzaak is van de pijn. Met behulp van zachte en niet-invasieve technieken kan een chiropractor aanpassingen aan de wervelkolom bereiken die, hoewel ze misschien subtiel lijken, bijna onmiddellijk verlichting kunnen bieden en uw gezondheid op de lange termijn kunnen herstellen. In tegenstelling tot medicijnen die het probleem behandelen op het maaiveld en alleen verlichting op korte termijn bieden, zal een chiropractische aanpassing de oorzaak van uw hoofdpijn of migraine aanpakken en langdurige resultaten opleveren die uw levenskwaliteit verbeteren.

Als je worstelt met migraine of hoofdpijn, bel dan vandaag ons team op Chiropractie Holystaete voor hulp.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754