Vlaardingen Chiropractici Helpen Bewegingsbereik

Vlaardingen Chiropractici Helpen Bewegingsbereik

Vlaardingen Chiropractors Help Range of Motion

Een lichaam in beweging is iets moois, maar door slechte levensstijlkeuzes, blessures en algemene veroudering kan onze bewegingsvrijheid zo klein worden dat we nauwelijks kunnen bukken om iets van de grond te halen. Iedereen lijkt hun flexibiliteit en bewegingsvrijheid als vanzelfsprekend te beschouwen als ze jonger zijn. Naarmate de tijd verstrijkt, worden deze eenvoudige bewegingen echter uitdagender en bent u meer vatbaar voor beklemming en letsel. Vlaardingen chiropractici helpen patiënten dagelijks met verschillende bewegingsproblemen en zij kunnen u ook helpen.

Bewegingsbereik voor dagelijkse activiteiten

Activiteiten zoals tanden poetsen of haren, schoenen binden of de auto op de oprit laten lopen, vereisen allemaal gewrichten in uw lichaam. Of het nu uw schouders, ellebogen, polsen, cervicale en lumbale wervelkolom, knieën of nek zijn; gewrichten moeten vrij bewegen om de dagelijkse basisactiviteiten te voltooien. Meestal merk je nooit dat deze gewrichten werken. Maar als u zelfs in een van deze gewrichten een verwonding of degeneratieve aandoening heeft, zult u de pijn vaak elke dag voelen en worden eenvoudige taken een uitdaging.

De rug en het bereik van beweging

Je wervelkolom is een van de belangrijkste behandelingsgebieden voor chiropractische artsen uit Vlaardingen en wanneer je bewegingsbereik van de wervelkolom wordt verminderd, beïnvloedt dit je in vele delen van je leven. Problemen met uw wervelkolom zijn verantwoordelijk voor aandoeningen zoals carpaaltunnelsyndroom, hoofdpijn en slopende rugpijn. Naarmate uw bewegingsbereik van de wervelkolom blijft afnemen, kunt u waarschijnlijk steeds minder doen en meer ongemak ervaren. Uw uitlijning van de wervelkolom is cruciaal voor een vrije en gemakkelijke bewegingsvrijheid. Er zijn zoveel manieren waarop uw wervels niet goed uitgelijnd kunnen worden, dat het bezoeken van een chiropractor een goed idee is, zelfs als u zich nog goed voelt.

Chiropractische hulp

Ons Chiropractische team uit Vlaardingen op Chiropractie Holystaete kan wonderen doen als het gaat om het vergroten van het bewegingsbereik in uw wervelkolom en andere delen van het lichaam. Zelfs als je jarenlang niet hebt gewerkt, kunnen een paar sessies met een gerenommeerde chiropractor helpen de bloedstroom te herstellen, het zenuwcontact te verbeteren en je schijven weer op één lijn te krijgen. Chiropractische behandeling voor bewegingsproblemen kan spinale aanpassingen en mogelijk manipulatie naar andere delen van het lichaam omvatten. Je kunt ook specifieke rekoefeningen of oefeningen krijgen om ondersteunende spieren te versterken en pezen en ligamenten in de getroffen gebieden te verlengen. Zodra je bewegingsbereik is hersteld en je je goed voelt, zou je in staat moeten zijn om terug te gaan naar normale activiteiten zonder enige pijn of beperking.

Bij Chiropractie Holystaete helpt ons team u om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754