Chiropractie Voor Zwangerschap in Vlaardingen

Chiropractor voor Zwangerschap in Vlaardingen

Chiropractic for Pregnancy in Vlaardingen

Er zijn meer dan 6 miljoen kinderen geboren in de Verenigde Staten, meer dan 14% van deze geboorten komt met een soort van complicatie. Dus, arbeid is niet alleen pijnlijk genoeg, maar er zijn altijd risico's die kunnen optreden. Er zijn verschillende manieren om deze risico's, waaronder lichaamsbeweging, goede voeding, suppletie en chiropractische zorg, te minimaliseren op ons Vlaardingen chiropractic office.

Wanneer een vrouw zwanger is, treden veranderingen in het lichaam onmiddellijk op. Al deze veranderingen zijn om het leven dat in de vrouw groeit te ondersteunen. Zwangerschap, hoe mooi een gebeurtenis ook is, kan de moeder een zekere mate van ongemak of pijn bezorgen. Tijdens het eerste trimester is ochtendmisselijkheid een veel voorkomende ervaring. Dit gebeurt als gevolg van de toename van hormoonspiegels en de groei van de placenta.

Met de extreme stijging van hormoonniveaus en de groei van de placenta, werkt de lever beduidend harder die veel spanning op het orgaan kan creëren. Door zorg te ontvangen bij Chiropractie Holystaete, zullen we werken aan het elimineren van alle stress op het zenuwstelsel en het optimaliseren van de functie van de lever, ter compensatie van de verhoogde werklast.

Hoofdpijn is ook een veel voorkomend symptoom tijdens het eerste trimester van de zwangerschap, maar het is bekend dat het de hele zwangerschap duurt. Er zijn verschillende mogelijke redenen hiervoor, waaronder verkeerde uitlijning (en) in de nek en bovenrug, uitdroging, stress, naast suiker en cafeïneonttrekking. Door chiropractische aanpassingen, goede voeding en een gezonde slaapcyclus kunnen deze hoofdpijn aanzienlijk worden verminderd of geëlimineerd.

Tijdens het tweede trimester begint het "babygewicht" te vertonen en het lichaam van de moeder heeft fysieke veranderingen ondergaan om dit gewicht te accommoderen. Als u al uitlijningen in uw wervelkolom heeft, is het heel goed mogelijk dat een zwangerschap de symptomen verergert die hoofdpijn, zure reflux, obstipatie, diarree of pijn kunnen veroorzaken. Gedurende de zwangerschap verschuift het bekken naar voren en verandert de onderrugcurve. Dit zou moeten gebeuren, maar als u al een verkeerde uitlijning in uw onderrug of ruggengraat hebt, kan dit aanzienlijke pijn en complicaties veroorzaken.

De echte voordelen van chiropractische zorg tijdens de zwangerschap kunnen worden gezien wanneer een vrouw in bevalling komt. De gemiddelde arbeidsduur is 10 ½ uur. De eerste keer dat moeder chiropractische zorg ontvangt, kan 24% minder arbeidstijd ervaren en moeders die kinderen hebben gehad, kunnen een arbeidstijdverkorting van 39% ervaren. Het belangrijkste is dat vrouwen die regelmatig worden behandeld, tijdens de bevalling vaak geen drugs nodig hebben omdat ze hun lichaam beter hebben kunnen voorbereiden op de ervaring.

Complicaties tijdens de zwangerschap kunnen worden geminimaliseerd of zelfs worden vermeden met totale prenatale zorg. Dit bevat:

  • Chiropractische zorg
  • Oefening
  • Goede voeding
  • Suppletie
  • Veel water drinken
  • Genoeg slaap

Bij Chiropractie Holystaete is het bieden van gezondheidszorg meer dan onze taak. In plaats daarvan is het onze passie om voor moeders te zorgen terwijl ze wachten op de komst van hun kleine wonder. Onze passie stopt daar ook niet! We zijn er ook om ervoor te zorgen dat uw kind (eren) groeien en zich ontwikkelen met de best mogelijke gezondheid, zodat ze hun optimale potentieel kunnen bereiken.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons Vlaardingen chiropractic team vandaag te bellen.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754