Chiropractische Behandeling voor Autoongevallen in Vlaardingen

Chiropractische Behandeling voor Autoongevallen in Vlaardingen

Chiropractic Treatment for Car Accidents in Vlaardingen

Niemand verwacht een auto-ongeluk te krijgen, maar bijna iedereen die de pech heeft om er een te krijgen, heeft daardoor een negatief fysiek effect. Of het nu een kleine spatbordbuiger is of een ernstige crash met meerdere auto's, je lichaam absorbeert de kracht. Chiropractie voor auto-ongelukken op ons chiropractische kantoor in Vlaardingen is uniek voor elk individu om het maximale voordeel te behalen.

Veel Voorkomende Ongevallen met Auto-ongelukken

Nek-, schouder- en rugletsels zijn enkele van de meest voorkomende problemen die chiropractors tegenkomen na een auto-ongeluk. Whiplash treedt op wanneer uw cervicale wervelkolom abrupt "achterwaarts" wordt geklopt en vervolgens naar voren wordt geklapt, waardoor het uitlijning wordt verbroken. Deze blessure komt vaak voor als gevolg van een kop-staartbotsing als de ontvanger niet weet dat hij eraan komt. Samen met het opkloppende effect komt spierstijfheid en pijn in de dagen en weken na het ongeluk. Soms, wanneer een bestuurder of passagier de impact ziet aankomen, spannen ze hun spieren gespannen vooruit. Dit kan ervoor zorgen dat ze eindigen met gespannen rugspieren, nekspieren of schouderspieren.

Chiropractische Auto-ongelukbehandelingen

Terwijl uw chiropractische behandeling voor auto-ongevallen in Vlaardingen wordt aangepast aan uw specifieke verwondingen, zijn enkele van de meer gebruikelijke behandelingsmethoden:

  • Spinal manipulatie
  • Spierstimulatie en / of relaxatietherapie
  • Specifieke oefeningen om het gebied aan te pakken
  • Lifestyle-advies om ergonomische problemen aan te pakken die pijn veroorzaken

Elk behandelingsplan voor chiropractie voor auto-ongelukken zal een grondig overleg omvatten om de belangrijkste problemen en de beste aanpak te bepalen om een oplossing te vinden. Omdat het lichaam van iedereen anders is en elk auto-ongeluk anders is, moet de behandeling worden aangepast aan het individu om blijvende resultaten te bereiken.

De Oorzaak Aanpakken

Hoewel de specifieke behandelprotocollen zullen variëren, blijft het belangrijkste concept om de oorzaak eerst aan te pakken hetzelfde. Meestal is het de bedoeling om, wanneer iemand pijn ervaart als gevolg van een auto-ongeluk, de pijn te maskeren met pijnstillers. Hoewel dit onmiddellijke pijnverlichting kan bieden, is het probleem dat de pijn veroorzaakt waarschijnlijk nog steeds aanwezig.

Onze Vlaardingen-chiropractor zal onderzoeken en de onderliggende oorzaak van de pijn bereiken. Neem vandaag nog contact op met ons team met vragen die u heeft. We kijken ernaar uit van u te horen.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754