Chiropractor in Vlaardingen Praat over Hoofdpijn

Chiropractor in Vlaardingen Praat over Hoofdpijn

Chiropractor in Vlaardingen Talks about Headaches

Hoofdpijn is een ongelukkig onderdeel van het dagelijks leven voor duizenden en duizenden mensen. Sommige hoofdpijn komt slechts af en toe voor, sommige komen vaak voor, sommige zijn saai en kloppend en andere zijn scherp en intens. Hoofdpijn heeft veel verschillende oorzaken, maar ongeveer allemaal veroorzaken ze een soort van verstoring van uw leven. Van een licht onvermogen om zich te concentreren, tot het volledig onbeweeglijk in een verduisterde kamer liggen, hoofdpijn kan een breed scala aan effecten hebben. Meestal zal een chiropractor in Vlaardingen uw symptomen verzachten en helpen uw leven weer normaal te krijgen als een hoofdpijn slaat toe.

Gemeenschappelijke Triggers

Omdat er verschillende soorten hoofdpijn zijn, is het logisch dat er verschillende triggers of oorzaken zijn die ze in gang zetten. Enkele veel voorkomende triggers zijn felle lichten, harde geluiden, bepaalde voedingsmiddelen, stress, schommelingen in de bloedsuikerspiegel, hoge bloeddruk, blootstelling aan chemicaliën, cafeïne, nekspanning of verkeerde uitlijning van de ruggengraat. Hoofdpijn die wordt veroorzaakt door nekspanning zijn enkele van de meest voorkomende en worden veroorzaakt door een slechte houding, bepaalde repetitieve bewegingen en andere fysieke activiteiten.

Hoofdpijn Preventie Tips

Een chiropractor in Vlaardingen heeft de mogelijkheid om de meeste hoofdbrekens te verlichten, maar het volgen van enkele bewezen preventie tips zal je ook toestaan om jezelf te helpen. Probeer om de 30 minuten van positie te wisselen, ongeacht wat u aan het doen bent. Als je in een vaste positie moet blijven, strek dan je nek om de 30 minuten voorzichtig uit om te voorkomen dat je hoofdpijn krijgt.

Je moet voorkomen dat je je tanden de hele dag door klemt. Veel mensen doen dit onbewust, maar het kan leiden tot hoofdpijn, dus het is het beste om te stoppen als je het doet. Als uw trainingsroutine hoofdpijn lijkt te veroorzaken, wilt u mogelijk overschakelen naar iets met minder impact om te zien of het een verschil maakt. Er zijn veel effectieve manieren om te oefenen, dus als je er een kunt vinden die je geen hoofdpijn bezorgt, ga er dan mee akkoord. Drinkwater gedurende de dag helpt ook, omdat uitdroging een bekende hoofdpijntrigger is.

Spinale Manipulatie kan Helpen

Omdat de cervicale wervelkolom en het hoofd zo nauw verwant zijn, kunnen chiropractoren manipulatie van de wervelkolom gebruiken om uw wervels opnieuw uit te lijnen en druk te verminderen die hoofdpijn veroorzaakt. Veel hoofdpijn wordt gevormd in de nek, en dit type behandeling staat erom bekend vrijwel onmiddellijk positieve resultaten te hebben. Andere vormen van hoofdpijn zoals migraine kunnen iets complexer zijn, maar uw chiropractor kan nog steeds verlichting bieden door middel van een aangepaste chiropractische behandeling. Als u last heeft van hoofdpijn en geen permanente verlichting kunt vinden door middel van conventionele geneeskunde, bel dan vandaag met ons chiropractie-team bij Chiropractie Holystaete en maak een afspraak.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754