Vlaardingen Chiropracticus Praat over het Verbeteren van uw Gezondheid

Vlaardingen Chiropracticus Praat over het Verbeteren van uw Gezondheid

Vlaardingen Chiropractor Talks About Improving Your Health

Elk jaar lijden honderden, zo niet duizenden mensen aan een soort van onderrugletsel. Dit vereist vaak een bezoek aan hun Vlaardingen chiropractor als gevolg van tuinieren of ander werfwerk doen. Dit gebeurt veel in het voorjaar wanneer mensen graag naar buiten willen en naar hun erf willen nadat ze maandenlang binnen zijn geparkeerd door het winterseizoen.

Het is relatief gemakkelijk om je rug te verwonden, vooral als je zware voorwerpen door de tuin beweegt. Hoewel goede chiropractische zorg altijd een van de eerste dingen is die u moet doen na het ontvangen van een dergelijke verwonding, wilt u ook rekening houden met het feit dat chiropractische zorg, die op vrij regelmatige basis plaatsvindt, kan helpen sommige van deze letsels in de eerste plaats te beperken plaatsen zoals het volgen van een aantal algemene veiligheidsmaatregelen wanneer u in uw tuin werkt.

Er zijn een aantal tips die u kunnen helpen als het gaat om het voorkomen van rugklachten terwijl u in uw tuin werkt. Misschien is een van de belangrijkste dingen om te onthouden dat hoe meer je fit bent, hoe kleiner de kans dat je een blessure van dit type zult krijgen. Fitness is in ieder geval een goed idee, en dit geldt vooral als je elke vorm van rigoureuze fysieke activiteit uitvoert. Een goede spierspanning en flexibiliteit zullen je helpen om gezond te blijven en vrij van rugklachten te blijven, wat erg pijnlijk kan zijn.

Bovendien wilt u altijd goed tillen. Til altijd met je knieën op en houd je voeten ongeveer een schouderlengte uit elkaar. Wat je ook doet, til nooit op met je rug. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom mensen in de eerste plaats rugletsel krijgen. Een ander ding dat u kunt doen om uw kansen op letsel aan uw rug te verkleinen, is om hulpmiddelen te gebruiken die goed voor u werken. Als je een persoon bent met een kleinere build, moet je kleinere tools gebruiken en probeer dingen die te zwaar zijn zonder hulp niet te verplaatsen.

Natuurlijk, als je je beklemming op je rug voelt of als je een bijzonder zware dag hebt gehad, kun je meestal veel van de spanning verlichten door de spieren op de juiste manier te bevriezen. Als u wilt, kunt u afwisselend ijs en warmte afwisselen om ontstekingen te verminderen en vervolgens de spieren ontspannen. Zorg ervoor dat u het ijs niet rechtstreeks op de huid aanbrengt en dat u voorzichtig bent bij het aanbrengen van warmte.

Het is altijd een goed idee om regelmatig naar uw chiropractor te gaan, zelfs als u op dit moment geen problemen ondervindt. Dit kan voorkomen dat u een rugblessure of een ander soort letsel oploopt terwijl u in uw tuin werkt. In het geval dat u letsel oploopt, kan een bezoek aan Chiropractie Holystaete in Vlaardingen een integraal onderdeel zijn van het herstelproces. Werken in je tuin en je voorbereiden op de lente is iets dat de meeste mensen leuk vinden, maar het is ook iets dat je voorzichtig moet doen om ervoor te zorgen dat je jezelf niet verwondt. Wees veilig en neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Bij Chiropractie Holystaete helpt ons team u om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754