3 Tips van een Vlaardingen Chiropractor

3 Tips van een Vlaardingen Chiropractor

finding a chiropractor near me

Omdat chiropractoren dagelijks de resultaten van slechte leefstijlkeuzes zien, is het niet meer dan normaal om meningen te formuleren en tips te geven aan patiënten zodat ze zichzelf kunnen helpen. Van pijnlijke ruggen, nekken, schouders, onregelmatige slaappatroon tot rugpijn, wij bieden hulp op een breed scala van gebieden. Hier zijn 3 tips van een Vlaardingen chiropractor die zullen helpen uw lichaam efficiënt te laten werken.

1) Probeer niet zo veel te zitten

Zitten lijkt een relatief onschuldige activiteit, maar de negatieve effecten die langdurig zitten creëren zijn talrijk. Uitgebreid zitten is altijd in verband gebracht met rugklachten en spinale problemen, maar recent onderzoek suggereert ook een verband tussen te veel zitten en hartaandoeningen. Als je een zittende baan hebt zoals zoveel mensen doen, maak dan een punt van opstaan en bewegen minstens eenmaal per uur. U kunt op staande basis telefoneren, een instelbaar sta-bureau kopen, diepe kniebochten maken, jacks springen of gewoon een korte wandeling maken. De sleutel is om op te staan en rond te bewegen om de druk te verlichten en gezond te blijven.

2) Verwondingen snel worden behandeld

Een andere belangrijke tip van een chiropractisch team van Vlaardingen is om snel behandeld te worden als je een blessure hebt opgelopen. Een kleine draai of tweak kan nu leiden tot jarenlang ongemak en een ongepaste spierfunctie als je het gewoon met rust laat. Het is altijd verstandig om ijs op verwondingen aan te brengen om de zwelling te verminderen, maar als u zo snel mogelijk een chiropractor bezoekt, kunt u helpen met het genezingsproces en uw spieren en gewrichten op volle kracht blijven functioneren.

Het nalaten van kleine verwondingen kan niet heel veel pijn veroorzaken, maar de effecten zullen in de toekomst voelbaar zijn. Veel mensen gebruiken uiteindelijk verschillende pijnstillers of hebben verminderde mobiliteit naarmate ze ouder worden omdat ze ervoor kiezen om een blessure alleen achter te laten.

3) Neem Rekken op in je Dag

Het snel behandelen van blessures is een goed idee, maar het voorkomen ervan is nog beter. Door je spieren, pezen en ligamenten flexibel te houden met dagelijkse rekken, voorkom je veelvoorkomende verwondingen. U kunt de stukken opnemen in uw ochtendroutine of als onderdeel van uw dagelijkse trainingsregime. Naarmate je ouder wordt, zullen die spieren strakker en strakker worden, waardoor je vatbaarder wordt voor verwonding. Langdurig werken, gebogen over een bureau, verkort ook de spieren en opent de deur naar letsel. Rektips van een Vlaardingen-chiropractor zijn onder meer je hamstrings, quadriceps, kuiten, borst, heupen en rug. Het duurt maar een paar minuten per dag, maar u zult de resultaten voor de rest van uw leven merken.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met ons Vlaardingen-team op Chiropractie Holystaete.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754