3 Algemene Aandoeningen Vlaardingen Chiropractors Hulp

3 Algemene Aandoeningen Vlaardingen Chiropractors Hulp

three common conditions chiropractors help

Chiropractie is een behandelmethode die in de afgelopen decennia is geëvolueerd van meer van een alternatieve behandeling naar wijdverspreide reguliere acceptatie. Er zullen altijd zakken zijn van neezeggers die twijfelen aan de geldigheid ervan, maar de miljoenen tevreden patiënten over de hele wereld spreken boekdelen over de effectiviteit van chiropractie op het menselijk lichaam. Er zijn letterlijk tientallen gezondheidsproblemen die profiteren van chiropractische aanpassingen, maar hier zijn 3 veelvoorkomende voorwaarden die onze Vlaardingen chiropractor kunnen helpen:

1) Hoofdpijn – We krijgen allemaal af en toe hoofdpijn. Sommige zijn mild, andere zijn ernstiger, maar ze hebben allemaal de potentie om je dag te verstoren. Of het nu een spanningshoofdpijn is die wordt veroorzaakt door urenlang zitten aan een bureau of door een migraine veroorzaakt door een specifieke gezondheidstoestand, wanneer de pijn begint, is het moeilijk om je op iets anders te concentreren.

Chiropractors uit Vlaardingen helpen op gezette tijden hoofdpijn te verlichten. Vaak wordt de pijn die je voelt in je hoofd veroorzaakt door een verkeerde uitlijning van de wervels in je wervelkolom. Na een zachte aanpassing en goed onderhoud rapporteren veel patiënten geen pijn meer en hebben ze geen pijnmedicatie meer nodig.

2) Schouder Pijn – Schouderpijn is een probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Pijn in de schouder kan worden aangeduid als pijn van de verkeerde uitlijningen van de ruggengraat, of kan worden veroorzaakt door een verkeerde uitlijning in de schouder.

Ongeacht welk type schouderpijn u heeft, de chiropractors van Vlaardingen helpen zowel de pijn als alle bewegingsproblemen die zich voordoen te verlichten. Ons team helpt u om toegang te krijgen tot uw toestand en geeft u het beste advies dat we kunnen geven over wat u kunt doen om de situatie te verhelpen.

3) Onder Rug Pijn – Als hoofdpijn en schouderpijn een van de meest voorkomende aandoeningen zijn voor het grote publiek, dan is er waarschijnlijk sprake van lage rugpijn. Een van de meest voorkomende redenen voor lumbale pijn is van niet goed uitgelijnde spinale segmenten.

Ons Chiropractie Holystaete-team kan de pijn en verminderde beweeglijkheid helpen die gepaard gaan met lumbale stammen en verstuikingen en patiënten helpen hun normale routines terug te vinden. Zelfs als je al jaren last hebt van lage rugpijn en er is verteld dat er niets is dat helpt, is het altijd de moeite waard om je mogelijkheden te onderzoeken.

Aarzel niet om ons team te bellen met al uw vragen. Vandaag is een geweldige dag om aan een nieuwe weg naar gezondheid te beginnen.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754