Vlaardingen Chiropractor Legt uit hoe je Rugletsel Kunt Voorkomen

Vlaardingen Chiropractor Legt uit hoe je Rugletsel Kunt Voorkomen

chiropractic care for back pain

Als het gaat om het voorkomen van rugblessures, ligt je lot grotendeels in eigen handen. Het is waar dat een onverwachte val of een auto-ongeluk een blessure kan veroorzaken die je zelf niet kunt beheersen, maar een groot percentage van de rugblessures wordt veroorzaakt door je eigen acties, wat betekent dat je maatregelen kunt nemen om ze te voorkomen of te voorkomen dat ze erger worden. Hier zijn een paar waardevolle tips voor rugletsels van een Vlaardingen chiropractor .

Besteed aandacht aan uw tiltechniek

Hoe je dozen, wasmanden, kinderspeelgoed, een paar schoenen of wat dan ook opheft, heeft invloed op de gezondheid van je rug. Wanneer u op de juiste manier optilt, is uw wervelkolom in de juiste positie en wordt er geen extra belasting op uw rug gelegd. Dit betekent dat je je knieën moet buigen en je rug zo recht mogelijk moet houden als je iets van de grond pakt.

Als je veel tillen hebt om te doen, probeer dan voorwerpen op een tafel of stoel te plaatsen, zodat er niet zoveel buiging nodig is om het op te pakken. Je rug is niet ontworpen om te werken als een kraan, dus elke keer dat je het gebruikt, leg je stress op je rug die er niet hoeft te zijn. Neem een evenwichtige houding aan, til op met je benen en beweeg je voeten als je van richting moet veranderen terwijl je het voorwerp vasthoudt.

Verstandig lichaamsbeheer

Het uitvoeren van activiteiten met uw ruggezondheid in gedachten is een geweldige strategie om rugletsel te voorkomen. Dat betekent zich uitrekken vóór elk type fysieke activiteit, het rustig aan doen als je veel repetitief opheffen hebt om te doen, en pauzes nemen om te rusten en uit te rekken tijdens de activiteit.

Om jezelf in een goede fysieke conditie te krijgen, wordt je rug beschermd en blessures voorkomen. Dit omvat het verliezen van gewicht in uw buik en het versterken van de kernspieren, om opheffen en algemene beweging minder belastend voor uw rug te maken. De meeste chiropractors in Vlaardingen zullen u ook vertellen dat slapen op een stevige matras een andere manier is om uw rug te verzorgen en verwondingen te voorkomen.

Laat niet Injuries Linger

Als u een rugblessure oploopt, ondanks uw inspanningen om dit te voorkomen, moet u zo snel mogelijk een behandeling met een Vlaardingen-chiropractor aanvragen. Spinale uitlijnfouten, uitpuilende schijven, hernia's en andere verwondingen worden vaak alleen maar erger als u ze laat blijven hangen. Een snelle behandeling zal de bloedtoevoer naar het gebied herstellen, eventuele samengeperste zenuwen ontlasten en u in de kortst mogelijke tijd weer normaal maken.

Bij Chiropractie Holystaete helpt ons team u om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754