Wellness Care

Wellness Care

Vlaardingen Chiropractor Talks about Wellness Care

Gezond zijn vanuit een fysiek perspectief en gezond zijn vanuit een wellness-perspectief zijn twee afzonderlijke dingen. Veel atleten van wereldklasse zien er gezond uit en presteren goed op het door hen gekozen gebied, maar ze zouden falen in een algehele welzijnstest waarin alle verschillende elementen van wellness zijn verwerkt. Blijf lezen om te ontdekken wat een Vlaardingen chiropractor over wellnesszorg denkt.

Je fysieke lichaam

Vaker wel dan niet, wanneer alle aspecten van je gezondheid niet in balans zijn, betaalt je fysieke lichaam de prijs. Chronische ziekten en chronische pijn maken een groot deel uit van het leven van veel mensen en ze komen niet altijd voort uit inactief zijn of slechte voeding hebben. Deze elementen zijn absoluut belangrijk als je je fysieke lichaam mooi wilt houden en goed wilt laten werken, maar het zijn niet de enige dingen.

Emotionele wellness

Het is niet ongebruikelijk dat een Vlaardingen-chiropractor patiënten met chronische pijn ziet die hun oorsprong vinden in een emotioneel trauma. Emotioneel welzijn verwijst naar het loslaten van vroegere trauma's en jezelf openlijk en vrijuit te uiten. Pent up emotionele bagage moet ergens heen gaan, en vaak eindigt het als pijn in je rug en nek.

Sociale wellness

Sociaal actief zijn en een netwerk van familie en vrienden hebben om tijd mee door te brengen is een ander belangrijk aspect van totaal welzijn. Het is waar dat sommige mensen meer introvert zijn dan anderen en misschien niet dezelfde hoeveelheid sociale stimulatie nodig hebben, maar iedereen heeft iemand nodig. Het is belangrijk om zowel de goede tijden als de slechte tijden met andere mensen te delen.

Alles samenbinden

Wanneer al deze verschillende aspecten van wellness op alle cilinders worden afgevuurd en gezamenlijk samenwerken, is het bijna onmogelijk om niet gezond te zijn. Uw Vlaardingen-chiropractor behandelt de hele persoon en niet alleen de lichamelijke klachten die gepaard gaan met uw grotere gezondheidsproblemen. Chiropractische zorg richt zich op het behandelen van de onderliggende oorzaak van de lichamelijke symptomen. Dit betekent meestal niet goed uitgelijnde wervelkolomwervels die in een deel van het lichaam pijn veroorzaken, maar het kan ook andere dingen betekenen.

Als onderdeel van een totaal wellnessplan, zal je Chiropractie Chathopractie in Vlaardingen je leren kennen als een persoon om te helpen bij het ontwarren van wellness-elementen die misschien niet in jouw voordeel werken. Zodra de oorzaak van uw probleem naar buiten wordt gebracht en aan de orde wordt gesteld, kunt u aan een oplossing werken zodat de pijn verdwijnt.

Bij Chiropractie Holystaete helpt ons team u om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754