Vlaardingen Chiropractor Bespreekt Werschillende Soorten Hoofdpijn

Vlaardingen Chiropractor bespreekt verschillende soorten hoofdpijn

Vlaardingen Chiropractor Discusses Different Types of Headaches

Hoofdpijn is een van die gezondheidsproblemen die mild en irriterend, ernstig en slopend of een van de vele graden daartussen kan zijn. Ze kunnen zich langzaam opbouwen of plotseling opkomen, en hoe erg het ook is, bijna iedereen wil zo snel mogelijk een oplossing. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn die een Vlaardingen chiropractor kunnen behandelen, dus het is belangrijk om een afspraak te maken als je last hebt van een van de volgende dingen.

Spanningshoofdpijn

Een spanningshoofdpijn is waarschijnlijk de meest voorkomende type-ervaring. Enkele van de gemeenschappelijke kenmerken van een spanningshoofdpijn omvatten; een druk- of aanhaalgevoel, bilaterale locatie, lichte tot matige intensiteit, pijn die duurt van 30 minuten tot een week. Spanningshoofdpijn omvat normaal gesproken geen misselijkheid of braken, maar ze kunnen licht- of geluidsgevoeligheid omvatten. De aanwezigheid van spanningshoofdpijn wordt niet toegeschreven aan een andere gezondheidsstoornis.

Migraine hoofdpijn

Migraine-hoofdpijn komt niet zo vaak voor als spanningshoofdpijn en ze worden vaak verward met iets anders. Heel vaak zal een patiënt slechte hoofdpijn aan een migraine toeschrijven, maar dit is niet altijd het geval. Migraine is een aandoening die kan worden omschreven als een terugkerende hoofdpijn die tot 72 uur aanhoudt, met unilaterale pulserende pijn van matige tot ernstige intensiteit. Migrainepijn omvat misselijkheid en / of gevoeligheid voor licht en wordt vaak verergerd door normale fysieke activiteit.

Ongeveer 20% van de migrainepatiënten zullen een neurologisch symptoom ervaren dat bekend staat als een aura voordat ze een migraine krijgen. Aura's hebben de vorm van visuele stoornissen of andere zintuiglijke verstoringen. Soms komen aura's voor tussen migraine-hoofdpijnaanvallen. Migraine wordt meestal niet geassocieerd met een ander gezondheidsprobleem.

Clusterhoofdpijn

Clusterhoofdpijn verschilt nogal van zowel spanningshoofdpijn als migraine, die bij slechts ongeveer 1% van de bevolking voorkomt. Terwijl de meeste migrainepatiënten vrouw zijn, zijn mannen tussen 20 en 40 de belangrijkste ontvangers van clusterhoofdpijn. Dit type hoofdpijn veroorzaakt hevige pijn rond de ogen of langs de zijkant van het hoofd. Aanvallen duren meestal van 15 minuten tot 3 uur en zijn bekend dat ze 8 keer voorkomen op één dag. Scheuren, zweten van het voorhoofd en verstopte neus kunnen clusterhoofdpijn vergezellen. De intense pijn maakt sommige patiënten tijdens de aanval rusteloos of onrustig.

Als u last heeft van een van de bovenstaande soorten hoofdpijn en een natuurlijke, niet-invasieve aanpak wilt om uw pijn te verzachten, zal een Vlaardingen-chiropractor de tijd nemen om elk aspect van uw levensstijl, medische geschiedenis en lichaam te beoordelen om een permanente oplossing te vinden .

Neem vandaag nog contact op met ons team via Chiropractie Holystaete voor een afspraak of voor meer informatie. We kijken ernaar uit van u te horen.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754