Vlaardingen Chiropractor Bespreekt Goede Rugzakken Voor Kinderen

Vlaardingen Chiropractor bespreekt de juiste
kinderrugzakken

chiropractor discusses proper child backpacks

Hoewel kinderen kleiner zijn dan volwassenen en hun lichaam nog steeds groeit en zich ontwikkelt, hebben ouders de neiging om ze te belasten met rugzakken die veel te zwaar en uit balans zijn. Lage rugpijn is het meest voorkomende gezondheidsprobleem van Amerikanen en in veel gevallen begint het allemaal in de kindertijd met die extra grote rugzakken. Geen van de ouders wil dat hun kind lijdt, dus luister naar het advies van een Vlaardingen chiropractor als het gaat om goede kinderrugzakken.

Een Rugzak Selecteren

De eerste orde van zaken is om een rugzak te selecteren die ondersteunend is en geen overmatige spanning op enig deel van het lichaam van een kind legt. Kinderrugzakken moeten van lichtgewicht materiaal zijn en in verhouding staan tot de grootte van het lichaam van het kind. Grote rugzakken kopen met de gedachte er meer in te passen, levert alleen maar problemen op.

Zoek naar rugzakken met verschillende individuele compartimenten om u te helpen het gewicht op een effectieve manier in balans te houden. Gewatteerde schouderbanden die ten minste twee centimeter breed zijn en een riem die rond de taille loopt, zijn ook kenmerken om op te letten bij het maken van uw aankoop.

De Rugzak Inpakken

Draag bij het inpakken van de rugzak het gewicht gelijkmatig en zorg ervoor dat het minder dan 15% van het lichaamsgewicht van het kind weegt. Als het te zwaar is buigt het kind iets naar voren om te proberen het gewicht op de schouders te compenseren. De zwaarste items in de rugzak moeten het dichtst bij het lichaam worden gepakt en als het niet nodig is, laat het dan uit.

De Rugzak Dragen

Wanneer een kind een rugzak draagt, moeten de schouderbanden zo worden afgesteld dat de rugzak zich dicht bij het lichaam bevindt. Dit verdeelt het gewicht van het pakket gelijkmatig over de wervelkolom en voorkomt scheefloop. Het is belangrijk dat kinderen beide riemen op de rugzak gebruiken, zodat de gewichtsverdeling gelijk blijft. Je moet ook je kind laten zien hoe je op de knieën moet buigen om de rugzak op te pakken en hem moet instrueren om tijdens het dragen niet te buigen of te buigen in de taille.

Potentiële Problemen

Om de een of andere reden lijken we niet te denken dat kinderen het risico lopen op dezelfde soort fysieke problemen als volwassenen als het gaat om het dragen van zware rugzakken. De meeste chiropractors in Vlaardingen zullen u vertellen dat dit niet waar is en dat kinderen veel van dezelfde problemen kunnen hebben als volwassenen. Regelmatig gebruik van een zware rugzak kan resulteren in:

  • Rug- en schouderpijn
  • Gevoelloosheid en tintelingen in de armen
  • Slechte houding
  • Verminderde doorbloeding
  • Hoofdpijn en nekpijn
  • Vervormde natuurlijke wervelkolom kromming
  • Spierspanning veroorzaakt door overcompensatie

Het dragen van een onjuiste rugzak vormt het toneel voor tal van fysieke problemen later in het leven. Als u niet zeker weet hoe u verder moet gaan of als uw kind al een aantal van de bovenstaande symptomen vertoont, neem dan vandaag contact op met ons team van Chiropractie Holystaete.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754