Is Chiropractie ok voor Zwangerschap in Vlaardingen?

Is Chiropractie ok voor Zwangerschap in Vlaardingen?

Is Chiropractic ok for Pregnancy in Vlaardingen?

Er is een groot debat over de voordelen en veiligheid van chiropractie tijdens de zwangerschap. Sommige mensen beweren dat het gevaarlijk is voor zowel de moeder als de zich ontwikkelende baby, terwijl anderen zeggen dat het veilig is en verschillende gezondheidsvoordelen biedt. De waarheid is dat moeders die chiropractische zorg ontvangen over het algemeen een gemakkelijkere zwangerschap en bevalling hebben. Dit artikel van ons Chiropractic-kantoor in Vlaardingen helpt u de informatie te vinden die u nodig hebt.

Chiropractie en Zwangerschap

Net zoals het veilig en gunstig is voor zuigelingen, peuters, tieners en volwassenen, is chiropractie ook veilig en weldadig tijdens de zwangerschap. Er is geen gevaar voor de baby en de voordelen voor de moeder zijn aanzienlijk. De meeste Vlaardingse chiropractici die de juiste training doorlopen en over het vereiste onderwijs beschikken om een ​​vergunning te krijgen en te oefenen, zijn opgeleid om zwangere vrouwen te behandelen. Sommige chiropractors zijn gespecialiseerd in het aanpassen van zwangere vrouwen, wat betekent dat ze meer ervaring hebben, maar dat de meerderheid over de nodige vaardigheden en kennis beschikt.

Elke vrouw die zwanger is, kent de stress die op je rug, nek, heupen en knieën wordt uitgeoefend. Zelfs het uitvoeren van alledaagse taken wordt een uitdaging, omdat de ongelijke gewichtsverdeling bepaalde gebieden uit balans kan brengen. Het regelmatig ondergaan van chiropractische aanpassingen tijdens je zwangerschap zal veel van de toegevoegde stress op je ruggengraat verlichten, en kan voorkomen dat zenuwen samengedrukt worden en pijn, gevoelloosheid of tintelingen in je rug, heupen, benen, armen of vingers veroorzaken. Omdat je houding voortdurend verandert terwijl je buik groeit, kunnen regelmatige aanpassingen ook helpen bij eventuele onevenwichtigheden die dit kan veroorzaken.

Tips die u kunt Volgen

Chiropractische aanpassingen zijn geweldig om je lichaam in balans te houden en je goed te voelen tijdens de zwangerschap, maar je kunt veel doen om jezelf te helpen. Oefeningen zoals wandelen en zwemmen zorgen ervoor dat het bloed blijft stromen en dat uw spieren in de loop van de zwangerschap blijven werken. Het is belangrijk om veilig te blijven, dus neem contact op met uw arts als u inactief was voordat u zwanger werd.

Vermijd het dragen van hakken terwijl je zwanger bent, omdat je minder stabiel bent en ze eventuele houdingsonevenwichten die je zou kunnen ervaren, kan versnellen. Blijf bij zoveel mogelijk vlakke schoenen. Let ook op de juiste tiltechnieken voor kinderen of andere voorwerpen. Buig altijd van je knieën en als het te zwaar lijkt, vraag dan iemand anders om het voor je op te tillen.

Om tijdens het slapen de druk van je onderrug te verwijderen, ga op je zij liggen met een kussen tussen je knieën. Als je overdag aan een bureau moet zitten, gebruik dan een voetsteun om druk uit je voeten en benen te halen en probeer niet langer dan 30 minuten per keer te blijven zitten zonder op te staan ​​en te bewegen. Plan chiropractische behandelingen nadat u hulp hebt gekregen bij het genezingsproces, omdat al uw spieren, pezen en ligamenten weer normaal worden.

Als je nog vragen hebt, kun je vandaag nog contact opnemen met ons chiropractieteam van Vlaardingen op Chiropractie Holystaete.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754