Verbeter je Golfspel in Vlaardingen met Chiropractie

Verbeter je Golfspel in Vlaardingen met Chiropractie

improve your golf game with chiropractic

Als u ervoor kiest om een behandeling te ontvangen van een Vlaardingen chiropractor , wordt uw segment niet gestopt of verbetert u uw putting, maar het kan uiteindelijk verbeteren je algehele spel en het verlagen van je score. Het is geen geheim dat golf hard op je onderrug kan zijn. De snelle, repetitieve draaiende beweging die nodig is om een club te laten zwaaien, brengt elke keer dat je speelt een risico met zich mee, en als je al een rugblessure hebt, breng je andere spiergroepen in gevaar. Blijf lezen om te leren hoe je je golfspel in Vlaardingen kunt verbeteren met chiropractische zorg.

Hoe Chiropractie je spel Versterkt

Omdat een chiropractor specifiek is opgeleid om het hele neuromusculoskeletale systeem te behandelen, kunnen ze golfers helpen de hoeveelheid stress en spanning op hun lichaam te verminderen. De onderrug ondergaat veel stress met het koppel van een standaard golfswing, maar er zijn ook andere lichaamsdelen die van invloed kunnen zijn op je golfspel. Pijn of bewegingsproblemen in je schouders, ellebogen, knieën of polsen zullen zeker invloed hebben op je swing en leiden tot opgeblazen scores.

Chiropractische behandeling kan uw lichaam weer op één lijn brengen, de zenuwcompressie verwijderen en de bloedtoevoer naar vitale spieren verbeteren. Wanneer je geen pijn hebt en je mobiliteit op geen enkele manier wordt belemmerd, kun je vrij rondzwaaien en je concentreren op je spel.

Alles begint met Jou

Hoewel je met chiropractie je golfspel in Vlaardingen kunt verbeteren, zal het nemen van stappen om jezelf te helpen het nog verder verbeteren. Kom vroeg op de cursus en doe wat warming-up stretching en lichte schommels voor je spel. Of je nu een aantal ballen op het oefenbereik slaat of niet, stretchen en losmaken is de sleutel. Je zult ook wat lichte rekken willen doen na je ronde om je spieren los te houden en langer te maken.

Het is gemakkelijk om uitgedroogd te raken op de golfbaan, maar niet genoeg drinken kan het podium vormen voor een gespannen spier of vergelijkbaar letsel. Zorg ervoor dat je veel water drinkt voor, tijdens en na het golfen, vooral als het buiten heet is. Als je tijdens het spelen op de baan loopt, vermijd dan het dragen van je tas en trek hem in plaats daarvan. Het dragen van een zware golftas over 18 holes kan schijfproblemen veroorzaken en zenuwen irriteren.

Als je de optie hebt, vermijd het dragen van metalen spikes tijdens het spelen. Ze hebben het potentieel om vast te lopen in de grond tijdens je swing, wat een ernstige knie- of rugblessure kan veroorzaken. En als je merkt dat je schommel pijn veroorzaakt in een deel van je lichaam, overweeg dan om lessen te nemen om een ​​efficiëntere manier te leren om je clubs te laten slingeren. Als je deze tips volgt, zul je elke keer weer genieten van een pijnvrije ronde. Ons chiropractie team bij Chiropractie Holystaete in Vlaardingen is hier om te helpen.

Bij Chiropractie Holystaete helpt ons team u om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754