Oefening Slimmer in Vlaardingen

Oefening Slimmer in Vlaardingen

Exercise Smarter in Vlaardingen

Wie in Vlaardingen is er niet trots op om hard te werken en zijn doelen te bereiken? Ongeacht de situatie, het is de menselijke natuur om te genieten van de lofbetuigingen die horen bij het zien van resultaten. In deze tijd echter is het bijna alsof het bereiken van doelen niet voldoende is. We moeten onze doelen SNELLER bereiken! Er zijn verschillende redenen waarom "snel" niet noodzakelijkerwijs de juiste snelheid is om je doelen te bereiken, in feite zou racen naar resultaten eerder kunnen hinderen dan helpen. Neem contact op met onze Vlaardingen chiropractic office voor meer informatie.

Hoe vaak hebben we allemaal hetzelfde verhaal gehoord? Iemand besluit om "in vorm te komen", ze kopen de spullen, de schoenen, het lidmaatschap van de sportschool, ze gaan één, twee of meerdere keren naar de sportschool, ze hebben grandioze dromen van een perfect lichaam en willen het na de eerste paar trips.

De realiteit is dat ze er niet in slagen om zich goed voor te bereiden op het oefenprogramma, ze doen het de eerste paar ritten, ze worden dagenlang pijnlijk of veroorzaken een blessure waardoor ze nog langere vertragingen en mogelijke medische rekeningen veroorzaken. Het doel om een ​​oefenprogramma te beginnen en in vorm te komen, wordt vaak nooit gerealiseerd, omdat degenen die het doel hebben gesteld, proberen het proces te versnellen, harder en niet slimmer te oefenen.

Slimmer Oefenen

Dus wat betekent slimmer doen? Dat is een eenvoudig antwoord, NEEM HET LANGZAAM! Als je niet hebt geoefend, is je lichaam in staat om slechts een beetje oefening te doen voordat het wordt belast en pijnlijk. Bovendien, zelfs als u al een tijdje aan lichaamsbeweging doet, zou u de intensiteit van uw training niet drastisch moeten verhogen, omdat u dezelfde pijn en mogelijke verwonding riskeert. Jezelf haasten zal hoogstwaarschijnlijk resulteren in letsel en je van langzame gestage vooruitgang houden die zal leiden tot het bereiken van je doelen.

Oefening Voor het Leven

De slimste trainingsstrategie is traag, geleidelijk en langdurig, afhankelijk van je leeftijd en huidige fitnessniveau. Het kan verstandig zijn om met een loopprogramma te beginnen, waarbij u geleidelijk uw tempo en duur van de wandeling vergroot. Een oefenprogramma zou niet iets moeten zijn dat je een paar weken of maanden aanpakt. Het zou een levenslange gezonde gewoonte moeten zijn.

Dezelfde langzame, geleidelijke aanpak moet worden gebruikt, ongeacht het type oefening dat u uitvoert. Als je gewichten gebruikt, pilates doet of yoga doet, is het verstandig om het in het begin heel langzaam aan te doen. Luister altijd naar wat uw lichaam u vertelt, minder is meer op de lange termijn. Als je consequent bent, zul je verbazingwekkende resultaten opmerken, zoals verhoogde energieniveaus, een betere houding en flexibiliteit, gezondere huid en een meer rustgevende slaap.

Chiropractie - Nog een slimme beslissing!

Chiropractische zorg in Vlaardingen is een groot compliment voor elk oefenprogramma. Terwijl u traint en uw kracht- en fitnessniveaus verhoogt, kunt u lichte verwondingen oplopen die onopgemerkt blijven. Regelmatige chiropractische zorg kan helpen bij het voorkomen van mogelijk letsel of het versnellen van het genezingsproces door verhoogde gewrichtsmobiliteit. De meeste verwondingen die optreden, zijn het resultaat van strakke spieren en een slechte flexibiliteit. Chiropractische zorg helpt bij het herstellen en behouden van gewrichtsflexibiliteit in uw wervelkolom, waardoor het bestand is tegen de fysieke eisen van regelmatige lichaamsbeweging. Chiropractie hoort een integraal onderdeel te zijn van elk oefenprogramma.

Train gewoon slimmer.

Wacht niet tot je een blessure hebt om chiropractische zorg te starten! Bel vandaag nog met ons toegewijde team op Chiropractie Holystaete met alle vragen die u heeft.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1900


dinsdag
Gesloten


woensdag
800 - 1900


donderdag
Gesloten


vrijdag
800 - 1900


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Holystaete
Churchillsingel 488
3137 XB Vlaardingen
010 474 9754